Konkurrenceafdeling

K3

K4

K5/Aspirant

Du kan læse en generel beskrivelse af Konkurrenceafdelingen (K-afdelingen) på denne side. Du kan læse mere om de enkelte hold, målsætninger og forventninger ved at klikke på holdnavnet i menu boksen ovenfor.

Læs mere om klubben, vores mål, forventninger til svømmere og forældre mv. i"Konkurrenceafdelingen - Håndbog for svømmere og forældre" - Håndbogen er pt under udarbejdning

Svømmeforældre i K-afdelingen engagerer sig i klubben, som lever af og bygger på fællesskabet og de frivillige kræfter. Det er en forening, der er drevet af frivillige kræfter. De eneste lønnede funktioner i klubben er trænere, instruktører, livreddere samt kabinepersonale i svømmeskolen

Dit engagement er derfor særdeles vigtigt for at vores børn fx kan komme af stetil stævner. Og så vi kan holde vores kontingenter på et rimeligt niveau.

Derfor har vi en forventning om, at mindst 1 forældre pr. familie løbende gennemåret bidrager til de mangeartede aktiviteter i klubben. Information herom vil løbende blive meldt ud, men du må også gerne selv være opsøgende.

Trænere og holdledere tager gerne imod spørgsmål.

K-afdelingens forældregruppe er også med til at skabe en god stemning til stævne og sammenkomster, og vi netværker bredt. Gennem klubben bliver der skabt mang gode kontakter og venskaber.

Vi håber, at I bliver en integreret del af K-afdelingen, og at I vil engagere jer til fælles glæde.