OK valgte i starten af januar måned, at de ville hjælpe alle vores sponsormodtagere med 10% extra oven i det allerede udbetalte sponsorbeløb der blev udbetalt i 2022. Dette beløb fik klubberne/foreningerne udbetalt i 1. kvartal. OK vil gerne have endnu flere OK kort mm i brug, så vi kan få endnu mere udbetalt i sponsorstøtte.

Men rigtig mange ved ikke, at det OK anlæg der ligger rundt om i lokalområderne ved Daglibrugsen, SuperBrugsen, Kvickly og Coop 365 IKKE er ejet af OK, men af den lokale butik. Den lokale butik får derfor fortjenesten af brændstofsalget MEN bruger man et OK kort/OK app er der også penge til sponsormodtagerne.

OK hjælper derfor dobbelt i lokalområdet – både den lokale butik m/OK tank og sponsormodtagerne. Derfor opfordrer vi alle til at tænke LOKALT. TANK og handel LOKALT, så støtter man dobbelt.

Vi har selvfølgelig IKKE ændret sponsorstøtten som den kun udbetales, hvis man tanker lokalt – den får man uanset, hvor man tanker i landet. Sponsorstøtten er koblet op på OK kortet.

Klubbens telefonnr. er 4061 0820 - der er telefontid hver onsdag fra kl. 15.30 - 16.30 - Bemærk venligst at du ikke kan lægge besked eller sende sms til nummeret.

Hold i dag

Instagram

Sponsorer