Sådan tilmeldes du 

Generelt om tilmelding
Haderslev Svømmeklub tilbyder med denne hjemmeside online-tilmelding til hold og arrangementer. Som medlem kan du tilmelde dig når det passer dig, og du kan med det samme få at vide, om der er plads på det ønskede hold – så vær i god tid. 
Er der ikke plads på holdet, kan du komme på venteliste, og du vil automatisk få en mail, når vi har en plads til dig.
Alle skal aktivt tilmelde sig via hjemmesiden. 
Ved den første tilmelding opkræves et gebyr på 50 kr. 

Tilmelding er bindende, og gælder hele sæsonen. Betalingen kan for de fleste hold deles i to rater, hvis tilmelding sker før den 1. december. Første rate betales ved tilmelding og 2. rate, den 1. december. Det er 50 kr. dyrere at dele betalingen i to rater. 
Et allerede indbetalt kontingent refunderes ikke, og anden rate trækkes automatisk fra den benyttede konto efter en skriftlig advisering.

Har du ikke betalt med betalingskort, skal du betale 2. rate via en bankoverførsel inden d. 1. december. 
Spørgsmål besvares på: betaling@haderslevsvommeklub.dk
 

Oprettelse af profil 
Alle medlemmer (nye og gamle) skal have oprettet en profil. En profil skal oprettes før man kan tilmelde sig et hold, og der skal oprettes en profil for hver deltager. Du skal herefter aktivt tilmelde dig det ønskede hold, og du skal betale kontingent for den kommende sæson inden holdet starter.    
Her kan du finde en vejledning i, hvordan du opretter en profil. 


Tilmelding til hold

Når profilen er oprettet, kan du gå videre med tilmelding på det/de ønskede hold.


Når du er tilmeldt og har gennemført online betaling vil du få en kvittering på din mail. Herefter fremgår du af vores holdkort. For god ordens skyld skal det nævnes, at man ikke er tilmeldt det pågældende hold før betaling er gennemført. 
Er dette ikke tilfældet, vil man ikke kunne deltage i undervisningen. Bemærk at kontingentet for de fleste hold kan deles i to rater: en efterårs- og i en forårsbetaling.  

Rabatter
65+
Der ydes en rabat på 20% i forhold til normalt kontingent. Rabatten fratrækkes automatisk ved betaling. Rabatten vil fremgå af betalingen, men først når man har valgt antal rater og betalingsform.
Rabat fra 3. tilmelding
Der ydes en rabat på 20% hvis du tilmelder dig 3 eller flere hold. Rabatten fratrækkes automatisk ved betaling. Rabatten vil fremgå af betalingen, men først når man har valgt antal rater og betalingsform.
Udvalgsmedlemmer

Der ydes en rabat for de medlemmer som er aktive i bestyrelse, bredde-, svømme-, sponsor- og fitnessudvalg. Rabatten fratrækkes automatisk ved betaling. Rabatten vil fremgå af betalingen, men først når man har valgt antal rater og betalingsform.
 

Uden kort
Har du ikke mulighed for at betale med kort eller MobilePay, er det muligt at betale via en bankoverførsel til klubbens konto.
Se i vejledningen under menupunktet "Tilmelding til hold" hvad du skal gøre.
Når vi har registreret betalingen, vil vi tilmelde dig holdet, hvorefter du modtager en mail med bekræftelse på tilmeldingen.
Når du har modtaget mailen, er du registreret korrekt, og er velkommen til at deltage på holdet.
 

 

Hold i dag

Instagram

Sponsorer