LINKS

Svøm Danmark er et specialforbund under Danmarks Idræts-Forbund som har til formål at fremme svømmesport og livredning i Danmark. De sportsgrene der hører under Svøm Danmark er svømning, livredning, vandpolo, synkronsvømning og udspring.

Svøm Danmarks hovedkontor ligger i Idrættens Hus.

Svøm Danmark er medlem af LEN og World Aquatics (WA), og er et blandt otte lande som var med til at stifte FINA i 1908.

Som svømmer eller forældre til svømmer i konkurrenceafdelingen er nedenstående links rigtige gode til at holde sig orienteret om personlige rekorder (PR), kravtider, opnåede nåle osv. 

DGI Sønderjylland forener idræt, det lokale og fællesskabet i de fire Sønderjyske kommuner: Tønder, Sønderborg, Aabenraa og Haderslev. Igennem DGI arrangeres begynderstævner, turneringsstævner, regionsstævner og regionsmesterskaber

Danmarks Idræts Forbund (DIF) står bag eventet DM-Ugen. DIF samarbejder med de mange specialforbund, deriblandt Svøm Danmark og værtsbyen Aalborg, der dannede rammen om historiens første DM-uge i 2022. 

Navn
Link/App
Svøm Danmark   HER
Svøm Danmark/Region Syd   HER
LiveTiming   HER
LiveTiming til Mobil    App’en findes både til iOS og Android og kan anvende på såvel smartphones som tablets og kan hentes i    Apple App Store eller    Google Play.
Svøm StopurApp’en findes både til iOS og Android og kan anvende på såvel smartphones som tablets og kan hentes i     Apple App Store eller    Google Play.
Swimify livetimingApp'en findes både til iOS og Android og kan anvende på såvel smartphones som tablets og kan hentes i Apple App Store for Iphone eller Google Play for Android
Svømmetider   HER
Nationale kravtider
   HER
Ranglister og rekorder   HER
DGI svømmestævner   HER

Hold i dag

Instagram

Sponsorer