Voksen og Motionsafdeling 

 Kontakt voksen og motionshold HER  

Tilmelding

Man tilmelder sig voksen og unge holdene i Haderslev Svømmeklub ved først at oprette en profil, og derefter tilmelde sig det hold man ønsker under fanen "Tilmelding hold" i hjemmesidens topmenu. Har du spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig på ovenstående mail.

Sæsonstart 

Sæsonen starter den 1. september og slutter igen den 31. maj næste år. Lukkedage følger folkeskolens ferie og fridage. Det er muligt at tilmelde sig i løbet af hele sæsonen, men jo før tilmeldingen sker, des større chance er der for, at der er plads på netop det hold, du ønsker! Prisen vil blive justeret, hvis man tilmelder sig i løbet af sæsonen. Morgensvømning starter dog allerede i august, og forsøges fortsat indtil folkeskolens sommerferie. 
  • Motionshold holder lukket samtidig med alle folkeskolens ferier. 
  • Offentlig svømning har opstart samtidig med skolerne.

Du kan finde den nøjagtige dato på det pågældende hold i holdoversigten som du finder HER

Kontingent pr. sæson

Gældende priser for de enkelt hold finder du under menuen "Tilmeld hold" - herefter vælger du det relevante hold og trykker "Tilmeld". 

Lukketider

Motions- og voksenhold afvikles ikke i skoleferier og fridage.

Svømmehallerne

Haderslev Svømmeklubs voksenhold er placeret i byens to svømmehaller. Haderslev Hallen og Svømmehallen ved Kløvermarkhallen

Haderslev Hallen

Haderslev Hallens svømmehal er en svømmehal, hvor vanddybden er 100cm i den lave ende. Beliggende Lembckes vej i Haderslev.

Kløvermarkhallen

Kløvermarkskolens svømmehal egner sig både til børnehold, motion og konkurrencesvømning. Beliggende Kløvermarken 2A i Haderslev. 

Offentlig svømning

Haderslev kommune tilbyder offentlig svømning i Haderslevhallen tirsdage og onsdage. Der er livreddere tilstede fra Haderslev Svømmeklub.

DER SKAL KØBES BILLET VED INDGANGEN.

Billetter sælges enkeltvis eller som ti-turskort med rabat. Du skal derfor IKKE tilmelde dig på dette holdMorgensvømning

Hold for de absolut morgenfriske. Start dagen med en morgendukkert i Haderslev Hallens bassin. Der er adgang til omklædning allerede kl. 05.45. Man kan frit svømme på de dage der er nævnt i holdbeskrivelsen. Der er livredder, men ingen undervisning.

Motionssvømning 

Hold der vil dyrke motionssvømning på egne præmisser. Målet er at have det sjovt, komme i god fysisk form og dyrke det hyggelige samvær. Man kan vælge imellem flg. hold: 

  • motionssvømning alle køn
  • motionssvømning damer
  • motionssvømning studerende

Ved betaling af kontingent kan man frit svømme alle dage på det tilmeldte hold. Der er livredder, men ingen undervisning

Voksen svømning

Vandgymnastik og svømning. Holdene er for nybegyndere, let øvede og øvede svømmere. Du kan lære at svømme, du kan få finpudset din teknik og du kan motionere. Alt efter hvilke ønsker du har. 

Svømning for mænd

Voksensvømning for mænd der ønsker svømmeundervisning. Dette hold tæller ikke med i evt. rabataftaler

Svømning UC Syd

Svømning for studerende og ansatte ved UC Syd i Haderslev

Aqua fitness

God og sjov motionsform der ikke belaster led m.v. som f.eks. løb. men som alligevel giver masser af sved på panden.

Sprint/Master

Holdet er for motionssvømmere. f.eks. forhenværende konkurrencesvømmere. Der kan også være svømmere fra TRI 2000 i hallen. 

Crawl for alle

Et 3 mdr. kursus, der henvender sig til alle voksne som ønsker at forbedre deres teknik

TRI 2000

Et hold for medlemmer af TRI 2000. Holdet svømmer samtidigt med svømmeklubbens sprint/master hold om aftenen og svømmeklubbens K1 hold torsdag morgen i Kløvermarkshallen. Kun TRI 2000 kan tilmelde sig dette hold. Haderslev Svømmeklub forbeholder sig ret til at kontrollere dette!

Bonushold for frivillige

Bonusholdet for frivillige i Haderslev Svømmeklub. En pakke bestående af Sprint/Master og mulighed for at bruge HSK-fitness i Haderslevhallen

Hold i dag

Instagram

Sponsorer