Konkurrenceafdeling
Udviklingshold II
Aspirantholdet

At være konkurrencesvømmer i Haderslev Svømmeklub

Konkurrencesvømning er sjovt og udfordrende, men kræver lidt tilvænning. At være konkurrencesvømmer giver dig til gengæld en masse spændende oplevelser og fordele, som du vil få glæde af resten af livet.

I HSK er vores mål og vision at skabe sundhed, glæde og udvikling.

Sundhed: Konkurrencesvømning er alsidig træning af hele kroppen og vi arbejder med balance mellem skole/uddannelse, træning og fritid.

Glæde: Konkurrencesvømning giver en masse oplevelser ved træning og stævner. Svømmerne har et fast tilhørsforhold til deres hold og de knytter ofte livslange venskaber i klubben og med andre svømmere fra andre klubber.

Udvikling: At være konkurrencesvømmer betyder at du lære både konkurrerer mod andre men også mod og med dig selv.

Som konkurrencesvømmer lærer du dig selv bedre at kende, men du bliver en del af et hold hvor du også lære at hjælpe og støtte andre.

Som konkurrencesvømmer bliver struktur, prioritering og planlægning en vigtig del af din hverdag . Den selvdisciplin du dermed får vil komme dig til gode i rigtig mange andre sammenhænge i resten af dit liv.

Hvis du vil vide mere om hvad det kræves og forventes af dig, kan du læse mere under de enkelte hold i konkurrenceafdelingen.