Konkurrenceafdeling
K3
Talent

Generelt om K-afdelingen
Haderslev Svømmeklubs konkurrenceafdeling er klubbens flagskib, der igennem mange år har været med til at blande sig i toppen af dansk svømning.

Det er klubbens målsætning for konkurrenceafdelingen, at:
  • skabe og opretholde et trænings- og klubmiljø der gør, at klubben kan opfylde den enkelte svømmers ambitioner på såvel nationalt som internationalt niveau. Dvs. den enkelte svømmer skal have mulighed for at udnytte sit fulde potentiale,
  • give den enkelte svømmer en oplevelse af succes gennem svømning,
  • skabe og opretholde et miljø hvor klubbens trænere bliver udfordret og
  • stimuleret til fortsat udvikling,
  • skabe og opretholde et godt socialt miljø, bl.a. gennem alternative træningsformer/lege/ture/videoaften osv. Det skal være sjovt at gå til svømning!

Oprykning fra svømmeskolen til konkurrence-afdelingen sker ved udtagelse. Disse udtagelser finder sted 3 gange om året:
  • ca. 4 uger efter svømmeskolens opstart
  • i januar
  • i marts/april

Har du spørgsmål til konkurrenceafdelingen, så kontakt sportschef Søren Oxenvad på sportschef@haderslevsvommeklub.dkar du