Sponsor

Sponsoroversigt
 

Platin Sponsor

Guld Sponsor
Fysioterapeut Gunnar P Friis
Seggelund Cafeteria
Benny Hansen Auto
SB Tømrer
 
Rema 1000
 
Kemp & Lauritzen A/S
 
Peter Vaupell
 
 
Skousen Haderslev 
 
 

Sølv Sponsor
Spekva
 
3F Vojens
IN2Zym
GF Forsikring Sønderjylland

Bronze Sponsor
Danhostel Haderslev
 
Smeko
 
 
Matthiesen ApS
S 
Lagkagehuset
Kvickly Haderslev
 
Plus-mad/Torp Gulve
 
Tuscan Wine
 
Susam
 
 
Ikorn Transport

C.D. Transport/Kurér
 
Café Kridt
 
Haderslev El-teknik
 
Jens Kruuse & Co.
 
 
Finn Thomsen Maskinservice
S 
 
Svend Petersen ApS
 
Robert Damkjær, Haderslev
 
Nicolaisen, Haderslev
 
 

Sponsorstævne
Vi afholder hvert år et sponsorstævne i Haderslev Svømmeklub. I forbindelse med stævnet vil svømmere fra klubben kontakte virksomheder, som er aktive i Haderlev Kommune.

Vi håber virksomhederne vil tage godt imod den svømmer som kontakter netop deres virksomhed. Virksomhederne vil kun blive kontaktet af een svømmer.

Vi vil udlevere materiale, som beskriver Haderslev Svømmeklub og vores aktiviteter. Blandt andet vores profilfolder, som kan hentes her, og som på god vis illustrerer klubbens mange aktiviteter og høje sportslige niveau.

Vi forventer at kunne tilbyde fire forskellige sponsorpakker, hvilket giver mulighed for at være med på netop det niveau som passer virksomheden. Enten som et fast aftalt beløb, eller med et beløb som afhænger af det antal kilometer "virksomhedens svømmer" tilbagelægger i løbet af sponsorstævnet.

Vi er klar over at firmaer skal have maksimalt udbytte af at støtte vore aktiviteter. Vi har derfor sammensat pakkerne, så de giver mest mulig og positiv eksponering i forhold til prisen.

Sponsorstævnet finder normalt sted i september måned. Svømmerne vil kontakte virksomheder i måneden før. Udvælgelse af virksomheder og fordeling til de enkelte svømmere foregår normalt før sommerferien.

Vi håber svømmere og virksomheder kan finde mulighed for at støtte vores arbejde.

Har du, eller din virksomhed lyst til at være sponsor i Haderslev Svømmeklub, kontakt da venligst klubben på adressen sponsor@haderslevsvommeklub.dk.
 
På forhånd tak for hjælpen.

 

Sådan bliver jeg sponsor
Haderslev Svømmeklub byder vores sponsorer velkomne. Den støtte vi på den måde kan opnå til vores aktiviteter, er et meget vigtigt bidrag til klubbens økonomi, og et redskab til, at vi kan nå vores store ambitioner.
 
 
Vi forsøger at give vores sponsorer maksimal eksponering for de midler som lægges i klubben. Ved omtale i klubben, på hjemmesiden, i programmer når vi afholder stævner, og ved afholdelse af konkurrencer internt i klubben og mellem sponsorer. Derudover har vi en sponsortavle i Hjortenbrohallen, og vi sætter hvert år en annonce i lokalbladene med en tak til alle sponsorer.
 
Har du interesse i at være sponsor i Haderslev Svømmeklub, kontakt os venligst på adressen sponsor@haderslevsvommeklub.dk,  så vil du høre fra os.

Sponsorer