Konkurrenceafdeling Generelt
Udviklingsholdet I
Udviklingsholdet II
Aspirantholdet

Du kan læse en generel beskrivelse af Konkurrenceafdelingen (K-afdelingen) på denne side - nedenunder stævneoversigten.

Du kan læse mere om de enkelte hold, målsætninger og forventninger ved at klikke på holdnavnet i menuboksen ovenfor.

Læs mere om klubben, vores mål, forventninger til svømmere og forældre mv. i
"Konkurrenceafdelingen - Håndbog for svømmere og forældre", som du finder ved at trykke på her.

Aktivitetsoversigt 2018/2019
Klubben udbyder masser af spændende aktiviteter, stævner, træningslejre osv. til svømmerne - klik på dette link for at se en oversigt
(Vær opmærksom på at oversigten er vejledende, og at der KAN forekomme ændringer)

Generelt om K-afdelingen

Kære svømmer og forælder.

Tillykke med oprykningen og velkommen i HSK’s konkurrenceafdeling.

I vores håndbog ”Konkurrenceafdelingen” kan du læse om at være konkurrencesvømmer og svømmeforælder i HSK.

Haderslev Svømmeklubs konkurrenceafdelingen er klubbens flagskib, der igennem mange år har været med til at blande sig i toppen af dansk svømning.

Det er klubbens målsætning at;

• skabe og opretholde et trænings- og klubmiljø der gør, at klubben kan opfylde den enkelte svømmers ambitioner på såvel nationalt som internationalt niveau. Dvs. den enkelte svømmer skal have mulighed for at udnytte sit fulde potentiale,
  • give den enkelte svømmer en oplevelse af succes gennem svømning,
  • skabe og opretholde et miljø hvor klubbens trænere bliver udfordret og
  • stimuleret til fortsat udvikling,
  • skabe og opretholde et godt socialt miljø, bl.a. gennem alternative træningsformer/lege/ture/videoaften osv. Det skal være sjovt at gå til svømning!

Svømmeforældre i K-afdelingen engagerer sig i klubben, som lever af og bygger på fællesskabet og de frivillige kræfter. Dit engagement er vigtigt for, at vores børn fx kan komme af sted til stævner. Derfor har vi en forventning om, at mindst en forældre pr. familie løbende gennem året bidrager til de mangeartede aktiviteter i klubben. Information herom vil løbende blive meldt ud, men du må også gerne selv være opsøgende. Trænere og holdledere tager gerne imod spørgsmål.

K-afdelingens forældregruppe er også med til at skabe en god stemning til stævner og sammenkomster, og vi netværker bredt. Gennem klubben bliver der skabt mange gode kontakter og venskaber.

Vi håber, at I bliver en integreret del af K-afdelingen, og at I vil engagere jer til fælles glæde.

På gensyn.

Trænerne og holdlederne