Voksen & Ungehold

Tilmelding
Man tilmelder sig voksenholdende i Haderslev Svømmeklub ved at oprette en profil, og derefter tilmelde sig det hold man ønsker under fanen "Tilmelding hold" i hjemmesidens topmenu.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig på adressen motionshold@haderslevsvommeklub.dk.

Sæsonstart
Sæsonen starter den 1. september og slutter igen den 31. maj næste år. Det er muligt at tilmelde sig i løbet af hele sæsonen, men jo før tilmeldingen sker, des større chance er der for, at der er plads på netop det hold, du ønsker! Prisen vil blive justeret, såfremt man tilmelder sig i løbet af sæsonen.

Morgensvømning starter dog allerede i august, og forsøges fortsat til sommerferien. Følg med på hjemmesiden eller klubbens Facebook-side for nærmere information.

Kontingent pr. sæson
Gældende priser for de enkelt hold finder du under menuen "Tilmeld hold" - herefter vælger du det relevante hold og trykker "Tilmeld".

Lukketider
Motions- og voksenhold afvikles ikke i skoleferier og fridage.

Svømmehallerne
Haderslev Svømmeklubs voksenhold er placeret i byens to svømmehaller

Haderslev Hallen
Haderslev Hallens svømmehal er en svømmehal, hvor vanddybden er 100cm i den lave ende. Beliggende Lembckesvej i Haderslev.

Hjortebrohallen
Hjortebrohallens svømmehal egner sig både til bredden og eliten. Beliggende Kløvermarken 2 i Haderslev.

Holdbeskrivelser
Morgensvømning
Hold for de absolut morgenfriske. Start dagen med en morgendukkert i Haderslev Hallens bassin allerede kl. 6.00 og benyt evt. saunaen.

Motionssvømning
Hold der vil dyrke motionssvømning på egne præmisser. Målet er at have det sjovt, komme i god fysisk form og dyrke det hyggelige samvær.
For kun herrer, kun damer og for begge køn. Se under fanen priser og tilmelding.
Efter svømmeturen, er der i Haderslev Hallen mulighed for at benytte saunaen. Ved betaling af et kontingent kan man frit svømme på alle motionshold i samme kategori.

Voksensvømning
Voksen svømning for øvede og begyndere med vandgymnastik

De første 15 min. er der vandgymnastik på det lave. Det er opvarmning, men det er frivilligt om man vil deltage. De der ønsker det, fortsætter med 15 min. vandgymnastik i den dybe ende, resten begynder at svømme. Der svømmes på tværs hele timen. Der er mulighed for at lære at svømme.

Dykænder
Dykænderne er et åbent hold for voksne.
Holdet laver vandgymnastik på det lave, hvor hele koppen arbejdes godt igennem. Nogle øvelser kan udføres på det dybe.

Aquafitness/vandaerobic
God og sjov motionsform der ikke belaster led m.v. som f.els. løb. men som alligevel giver masser af sved på panden!

Familiesvømning
Svømning for HELE familien (mor/far + 2 børn i alle aldre).
Der er mulighed for at svømme, bade og lege, som I selv ønsker det. Mangler I ideer til aktiviteter, har livredderen et væld af gode ideer - spørg blot!

NB ! Børn under 15 år skal være ifølge med en voksen.

Sprint/master
Haderslev Svømmeklubs Master-hold.
Holdet er for forhenværende konkurrencesvømmere.
Holdet træner sammen med TRI-svømmerne fra Haderslev TRI2000. Ønsker du at følge et træningsprogram, er der mulighed for at træne efter/følge TRI-svømmernes programmer og instruktioner fra Haderslev TRI2000's træner.

Bonushold for frivillige
Som et særligt tilbud for klubbens frivillige hjælpere, har Haderslev Svømmeklub oprettet dette hold. Holdet giver adgang til svømning på vores sprint/master hold 2 x om ugen samt adgang for hele familien til at deltage i familiesvømning lørdag eftermiddag. Man skal være godkendt af bestyrelsen eller svømmeudvalget for at kunne tilmelde sig holdet.

Offentlig svømning
Offentlig svømning i Haderslev By foregår i Haderslevhallen. Indgang i kælderen fra hallens sydside. Der kan købes billet ved indgangen.
Billetter sælges enkeltvis eller som ti-turs med rabat. Der skal derfor ikke betales over nettet.