Klubmodul henter siden
Aqua Camp i uge 27 2024
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

 

Velkommen på Aqua Camp, hvor vi har en kreativ og legende tilgang til svømning

Haderslev Svømmeklub inviterer alle børn og unge i alderen fra 6 til 12 år på Aqua Camp i Kløvermark Svømmehal i uge 27 i sommerferien 2024.

Svømning på Aqua Camp er sjovt, udfordrende og meget varieret. Vi møder alle vores deltagere på deres niveau og vi gør vores ypperste for at give dem en Camp, som både er lærerig, sjov og giver gode sociale relationer – uanset om man aldrig har svømmet før eller er svømmer med flere års erfaring.

Mere konkret er vores svømmeundervisning baseret på temaer såsom ”havet”, ”is butik”, ”livredning”, ”rejse” og ”spilledag”, hvor vi beskæftiger os med forskellige svømmestilarter, vandtilvænning, tryghed, dyk, konkurrencer, udspring, leg mm. – Alt sammen på en kreativ måde.

I Kløvermark Svømmehal er bassinet er 25 meter langt og kan deles op i en dyb og en lav ende, så alle deltagere kan føle sig trygge i vandet. Omklædningsfaciliteterne er store og rummelige.

Når vi ikke er i svømmehallen hygger vi os, leger, konkurrerer, spiller og er kreative.

Aqua Camp er for alle børn og unge, der vil lære at svømme - alle der kan svømme lidt og gerne vil lære mere - alle der kan svømme og elsker at lege i vand.

Deltagerne medbringer selv en stor madpakke fyldt med mellemmåltider til alle dage.

Med i prisen får du en Aqua Camp goodie bag fyldt med lækre ting, som du kan bruge i løbet af dagene. Der er bl.a. en T-shirt, Svømmebriller og badehat i goodie bagen. Med i prisen er også frugt og saft ved eftermiddagssamling hver dag. 

Aqua Camp er mandag til fredag fra kl. 8:30 til 15:00. 

  

Tilmeldte
47 /50
Tilmeldingsfrist
14.06.2024
Tidspunkt
01.07.2024 kl. 08.30 - 05.07.2024 kl. 15.00
Sted
Kløvermark Svømmehal
Pris
995,00 kr.
Hold i dag

Instagram

Sponsorer