Velkommen til vores voksen og ungehold

Generelt


Tilmelding
Man tilmelder sig voksen og unge holdene i Haderslev Svømmeklub ved først at oprette en profil, og derefter tilmelde sig det hold man ønsker under fanen "Tilmelding hold" i hjemmesidens topmenu.
  
Har du spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig på mail: motionshold@haderslevsvommeklub.dk
 
Sæsonstart 
Sæsonen starter den 1. september og slutter igen den 31. maj næste år. Det er muligt at tilmelde sig i løbet af hele sæsonen, men jo før tilmeldingen sker, des større chance er der for, at der er plads på netop det hold, du ønsker! Prisen vil blive justeret, såfremt man tilmelder sig i løbet af sæsonen. 
   
 
Morgensvømning starter dog allerede i august, og forsøges fortsat til sommerferien. Følg med på hjemmesiden eller klubbens Facebook-side for nærmere information.
  
Kontingent pr. sæson
Gældende priser for de enkelt hold finder du under menuen "Tilmeld hold" - herefter vælger du det relevante hold og trykker "Tilmeld".
  
Lukketider
Motions- og voksenhold afvikles ikke i skoleferier og fridage.
  
Svømmehallerne
Haderslev Svømmeklubs voksenhold er placeret i byens to svømmehaller. Haderslev Hallen og Svømmehallen ved Kløvermarkhallen
  
Haderslev Hallen
Haderslev Hallens svømmehal er en svømmehal, hvor vanddybden er 100cm i den lave ende. Beliggende Lembckes vej i Haderslev.
  
Kløvermarkhallen
Kløvermarkskolens svømmehal egner sig både til børnehold, motion og konkurrencesvømning. Beliggende Kløvermarken 2A i Haderslev. 


Holdbeskrivelser

Morgensvømning
Hold for de absolut morgenfriske. Start dagen med en morgendukkert i Haderslev Hallens bassin allerede kl. 6.00.
            
Motionssvømning
Hold der vil dyrke motionssvømning på egne præmisser. Målet er at have det sjovt, komme i god fysisk form og dyrke det hyggelige samvær.
For kun damer eller begge køn. Se under fanen priser og tilmelding.
Ved betaling af kontingent kan man frit svømme alle dage på holdet.

Voksensvømning
Voksen svømning for øvede og begyndere med vandgymnastik 
 
De første 15 min. er der vandgymnastik på det lave. Det er opvarmning, men det er frivilligt om man vil deltage. De der ønsker det, fortsætter med 15 min. vandgymnastik i den dybe ende, resten begynder at svømme. Der svømmes på tværs hele timen. Der er mulighed for at lære at svømme.

Aquafitness
God og sjov motionsform der ikke belaster led m.v. som f.eks. løb. men som alligevel giver masser af sved på panden!
 
Sprint/master
Haderslev Svømmeklubs Master-hold.
Holdet er bla. for forhenværende konkurrencesvømmere.
Holdet træner sammen med TRI-svømmerne fra Haderslev TRI2000. 

 
Bonushold for frivillige
Som et særligt tilbud for klubbens frivillige hjælpere, har Haderslev Svømmeklub oprettet dette hold. Holdet giver adgang til svømning på vores sprint/master hold 2 x om ugen samt adgang til fitneslokalet i Haderslevhallen. Man skal være godkendt af bestyrelsen eller svømmeudvalget for at kunne tilmelde sig holdet.

 
Offentlig svømning
Offentlig svømning i Haderslev By foregår i Haderslevhallen. Indgang i kælderen fra hallens sydside. Der kan købes billet ved indgangen. 
Billetter sælges enkeltvis eller som ti-turs med rabat. Der skal derfor ikke betales over nettet.

 

Sponsorer