Om Haderslev Svømmeklub

Haderslev svømmeklub blev etableret i 1966, og har igennem årene markeret sig stærkt på den danske svømmescene.                                               


Et billede, der indeholder tekst

Automatisk genereret beskrivelse


Vores aktiviteter er delt i en svømmeskole, en motionsafdeling, en fitnessafdeling og i en konkurrenceafdeling. I svømmeskolen har vi ca. 400 medlemmer, som primært svømmer i Haderslevhallens svømmehal. Motionsafdelingen udgør ca. 300 medlemmer, som svømmer i både Haderslevhallens Svømmehal og i Kløvermarkskolens Svømmehal. Vores Fitnessafdeling ligger i Haderslevhallen og Fitness/ styrketræning i Haderslev svømmeklub kan fås til meget konkurrencedygtige priser. I konkurrenceafdelingen har vi ca. 70 svømmere, som primært svømmer i Kløvermarkskolens Svømmehal.

Vores primære formål er at udvikle svømning som redskab til fremme for sundhed, glæde og udvikling.  at vi skal skabe rammer som giver glade og aktive svømmere, forældre og frivillige. Den korte version af vores mål og visioner siger: "Haderslev Svømmeklub - for sundhed, glæde og udvikling". Vil du se mere, så se punktet "mål og visioner".

Vi forsøger at leve op til det ansvar det giver, at være en af byens større idrætsforeninger. Vi har derfor et godt og konstruktivt samarbejde med Haderslev Kommune. Vi deltager aktivt og samarbejder med Idrætsråd, Eliteidrætsudvalg, Talentcenter Haderslev og UC Syddanmark.

Vi har en vedholdende ambition om at skabe svømmere, som kan gøre sig gældende på højeste niveau i Danmark.

For at holde hjulene i gang, og for at kunne leve op til vores høje ambitioner, har vi et stort korps af trænere. instruktører, livreddere og frivillige i vores organisation.

CVR og kontonummer:

Haderslev Svømmeklub har CVR nummer 1380 4117

Vi har konto i FRØS Sparekasse, Haderslev.

Vores kontonummer er: 9737 0002269848 

Politiker og Vedtægter

Haderslev Svømmeklubs politiker og vedtægter kan hentes herunder i pdf (kræver Adobe Reader eller lign):
Vedtægter

Børneattester
Mediepolitik (Foto- og videopolitik)

Madpolitik

Trivsel og forebyggelse af Mobning

Alkohol, euforiserende stoffer og præstationsfremmende stoffer 

Mål og Vision

Haderslev Svømmeklubs Kommunikationsudvalg arbejder hele tiden på at holde vores webside opdateret med sidste nyt og relevante oplysninger. Svømmeklubben rummer utrolig mange brugergrupper lige fra morgensvømning for motionister, forældrefitness, Sprint, talenthold og meget mere, men det er vores mål, at vi hele tiden prøver at målrette informationerne på hjemmesiden tilrettet modtagere. 

Skulle du have spørgsmål eller forbedringsforslag til hjemmesiden hører vi i kommunikationsudvalget meget gerne fra dig på: kommunikation@haderslevsvommeklub.dk

Hold i dag

Instagram

Sponsorer