Lønnet arbejde i Haderslev Svømmeklub

Trænere, instruktører, kabinepersonale og livreddere i Haderslev Svømmeklub får løn. Vi kan ikke fuldstændigt konkurrere med anden fast ansættelse, men vi har erkendt, at skal vi kunne tiltrække stabil og kvalificeret arbejdskraft, så er det med løn. Derudover giver vi gerne kurser og opfordrer til videreuddannelse. Er du interesseret i at høre nærmere om jobs i Haderslev Svømmeklub, så send en mail til:

formand@haderslevsvommeklub.dk eller  sportschef@haderslevsvommeklub.dk

Vi søger:

• Fitnessinstruktører - Vores fitnessinstruktører vil indgå i den daglige drift af vores fitnessafdeling, og medvirke til instruktion og vejledning. Frivilligt eller lønnet efter aftale.
  • Kabinepersonale - Vores kabinepersonale er ansat i svømmeskolen i eftermiddag og aftentimerne.
  • Livreddere - Vi mangler livreddere, som kan assistere og afløse ved livredning. Mangler du uddannelsen, kan vi tale om det. Måske er der en ledig fast plads.

• Svømmeinstruktører - Vi mangler svømmeinstruktører, som kan assistere og afløse som instruktører i svømmeskolen. Mangler du uddannelsen kan vi tale om det. Måske er der en ledig fast plads

• Trænere i konkurrenceafdelingen - Har du lyst til at uddanne dig til træner, så kontakt klubben.
Hold i dag