Konkurrenceafdeling 
 At være konkurrencesvømmer
At være forælder Aldersrelateret træningHoldleder
K1 K2K3  K4 Aspirant

Aldersrelateret træning i samarbejde med Talentcenter Haderslev

Træningen i Haderslev Svømmeklub følger konceptet som er beskrevet i aldersrelateret træning. I daglig tale ATK 
Konceptet er nærmere beskrevet af Dansk Svømmeunion i samarbejde med Team Danmark. Haderslev Svømmeklub er samarbejdsklub med Talentcenter Haderslev. Du kan læse meget mere om konceptet HERTalentCenter Haderslev er den fælles betegnelse for Haderslev Kommunes satsning på talentudvikling og eliteidræt. Haderslev Kommune er fra 2007 eliteidrætskommune i samarbejde med Team Danmark. Som elitekommune skal Haderslev Kommune og Team Danmark blandt andet samarbejde om at styrke eliteidrætsklubberne og træneruddannelser, etablere kraftcentre i samarbejde med relevante specialforbund samt formidle ekspertviden inden for idrætsmedicin, ernæring, fysisk træning og idrætspsykologi  - Herunder også ATK.

Vi forventer du sætter overliggeren højt og at du ikke springer over hvor gærdet er lavest. Her kræves noget af dig, men udbyttet er også derefter.


Til gengæld tilbyder Talent Center Haderslev og Haderslev Svømmeklub i samarbejde et talentudviklingsmiljø, hvor de har samlet talentboliger, optimale træningsfaciliteter og et stærkt ressourceteam, med koordineret skolegang i Talentklasserne på Kløvermarkskolen (7.-9. årgang) eller på en af Haderslevs ungdomsuddannelser. Heriblandt 10 klasse.

Inden du søger vil vi råde dig til at tage en samtale med din daglige træner eller klubbens cheftræner.

Ansøgningsfristen til Talentklasserne 2023/2024 er
mandag den 12. december 2022.

Følgende linjer er mulige at søge ind på:
Fodbold, Håndbold, Ishockey, Svømning, Skøjtning, Multisport samt Sang & Musik.

Du finder ansøgningsskemaet HER 

Hold i dag

Instagram

Sponsorer