Tilmeldingsfrist er overskredet

Kære Svømmere og forældre i K-afdelingen

Så er det tid til det årlige klubmesterskab, som blev aflyst i marts måned på grund af Corona.

Vanen tro afholder vi klubmesterskaberne i Kløvermarkhallen.

Efter stævneafsnittet lørdag vil der være præmie- og nåleoverrækkelser samt fælles spisning på skolen.
Vi håber, at alle vil deltage i præmieoverrækkelsen - det er ikke et krav, at man spiser med.

På grund af plads forhold, er der oprettet et event med tilmelding til deltagel i
præmieoverrækkelsen, hvor der også kan bestilles sandwich.
Det er nødvendigt af hensyn til regler for Covid-19

Klubmesterskaber bliver afviklet ud fra nedenstående løbsplan. Der kan forekomme ændringer, når vi har alle tilmeldinger på plads.

ALLE tilmeldte svømmere aftaler selv med deres træner, hvilke løb de stiller op i. I skal altså ikke notere dette ved tilmelding!

Vi har brug for hjælpere

Vi har brug for mange hjælpende hænder, for at svømmerne får den bedst mulige oplevelse.

Så ved tilmelding skal I notere, hvilke dage I kan hjælpe.

Da vi i år har nogle 25 m. løb, har vi også brug for tidtagere, der vil således være mulighed for at få trænet sit modul 1 / tidtager.

Ud over officials, skal vi f.eks. bruge: stærke m/k, kage/bolle bagere, skrivere og mange mange flere. Så kom og giv en hånd med. Det er til gavn for vores svømmere - og så er det bare super hyggeligt at være sammen på tværs i klubben.

Torsdag og fredag starter vi fra kl. 16 til ca. 19-20.
Lørdag fra kl. 09 og så slutter vi af med frokost på skolen.

Løb:

Hver gruppe svømmer et vist antal løb, som er pointgivende i fht. FINA’s pointtabel.

Det er kun de bedst svømmede løb, som tilsammen fordeler 1., 2. og 3. pladsen i hver gruppe.

Igen i år bliver klubmesterskabet afgjort på baggrund af flere svømmede løb.
Der bliver ikke uddelt medaljer, men derimod pokaler til den hurtigste i hver svømmedisciplin.

I år er der som noget nyt mulighed for at svømme nogle 25 m. løb. Disse løb tæller dog ikke med i konkurrencen om bedste svømmer, men tiden registreres.

For at deltage i konkurrencen om bedste svømmer gælder følgende

Gruppe 1 og 2 skal svømme minimum 6 løb og summen af FINA point for de 6 bedste løb benyttes.

Gruppe 3 skal svømme minimum 4 løb og summen af FINA point for de 4 bedste løb benyttes.

Endvidere gælder

Elite skal svømme 1. 400 m. løb og 1. 800 m. eller 1500 m. løb for at deltage i konkurrencen om bedste svømmer.

U1 skal svømme 400IM for at deltage i konkurrencen om bedste svømmer.

Trænerne aftaler med de enkelte svømmere, hvilke løb de deltager i.