Tilmeldingsfrist er overskredet

Kære Svømmere og forældre i K-afdelingen

Så er det tid til det årlige klubmesterskab. Vanen tro afholder vi klubmesterskaberne i Hjortebro Hallen.
I år foregår det fra torsdag den 21/2 til lørdag den 23/2-19.

Efter stævneafsnittet lørdag vil der være præmieoverrækkelser og fælles spisning på skolen.
Vi håber at alle vil deltage i præmieoverrækkelsen - det er ikke et krav at man spiser med.
Det vil kun være nødvendigt med tilmelding, hvis du ønsker at købe sandwich via klubben.
Der er oprettet et event til bestilling af det.

Klubmesterskaber bliver afviklet ud fra nedenstående løbsplan. Der kan forekomme ændringer når vi har alle tilmeldinger på plads.

ALLE tilmeldte svømmere aftaler selv med deres træner, hvilke løb de stiller i. I skal altså ikke notere dette ved tilmelding!

Løb

Hver gruppe svømmer et vist antal løb, som er pointgivende i fht. FINA’s pointtabel. Det er kun de bedst svømmede løb, som tilsammen fordeler 1., 2. og 3. pladsen i hver gruppe.

Igen i år bliver klubmesterskabet afgjort på baggrund af flere svømmede løb.
Der bliver ikke uddelt medaljer, men derimod pokaler til den hurtigste i hver løb.

Vi har brug for mange hjælpende hænder, for at svømmerne får den bedst mulige oplevelse.

Så ved tilmelding skal I notere hvilke dage I kan hjælpe.

Ud over officials, skal vi f.eks. bruge: stærke m/k, kage/bolle bagere, skrivere og mange mange flere. Så kom og giv en hånd med. Det er til gavn for vores svømmere - og så er det bare super hyggeligt at være sammen på tværs i klubben

Torsdag og fredag starter vi fra kl. 16 til ca. 19-20.
Lørdag fra kl. 09 og så slutter vi af med frokost på skolen.

Løbnr. 35+36 100 Fly

For at deltage i konkurrencen om bedste svømmer gælder følgende.
Gruppe 1 og 2 skal svømme minimum 6 løb og summen af FINA point for de 6 bedste løb benyttes.
Gruppe 3 skal svømme minimum 4 løb og summen af FINA point for de 4 bedste løb benyttes.

Endvidere gælder
Elite skal svømme 1. 400m løb og 1. 800 eller 1500 løb for at deltage i konkurrencen om bedste svømmer.

U1 skal svømme 400IM for at deltage i konkurrencen om bedste svømmer.

Trænerne aftaler med de enkelte svømmere hvilke løb de bør deltage i.