Hvordan får jeg et førstehjælpsbevis?

Haderslev Svømmeklub følger Europæisk Råd for Genoplivning's (ERC) guidelines inden for førstehjælp og samarbejder med Dansk Råd for Genoplivning omkring ERC førstehjælpskurser.

Dansk Svømmeunions medlemsklubber har mulighed for at udbyder ERC BLS/AED provider kurser, hvis de har en godkendt instruktør.

Hvad lærer jeg på et ERC BLS/AED kursus?

BLS/AED brugerkurset er et fire timers førstehjælpkursus i basal genoplivning (BLS) og brug af hjertestarter (AED). Kurset er for alle, der vil lære at give hjertelungeredning og at bruge en hjertestarter, og er således for både relevant for bestyrelsen, forældre eller holdledere i klubberne og for de ansatte svømmeinstruktørerne. Undervisningen er hovedsagelig praktisk, og der må max være 6 kursister pr.instruktør.

Ved tilfredsstillende resultat får du udleveret et internationalt kompetencegivende uddannelsesbevis fra European Resuscitation Council (ERC).

Mulighed for træning op til bassinlivredderprøven eller førstehjælpsbevis ? Det har du her i Haderslev Svømmeklub.
Kontakt angående undervisning formand@haderslevsvommeklub.dk