Aqua Camp

Haderslev Svømmeklub arrangerer AquaCamp hvert år i sommerferien.

AquaCamp er udviklet af Dansk Svømmeunion, og afvikles i samarbejde med de danske svømmeklubber rundt i hele landet....
Konceptet har hvert år haft rigtig god tilslutning og det er en stor succes både hos børnene, der deltager samt hos de klubber, der afholder det.

Det overordnede formål med AquaCamp er, at give børn og unge i alderen 7-12 år (både svømmere og ikke-svømmere) en god og alsidig oplevelse i vandet – det er altså ikke et krav at man SKAL kunne svømme, for at kunne deltage.

AquaCamp er sagen, både for dem som kan svømme, og for dem som ikke kan endnu. Deltagerne vil blive mere trygge i vand efter at have deltaget i en Aqua Camp.

Ønsker du nærmere information, kan du skrive på mailadressen aquacamp@haderslevsvommeklub.dk

Deltagerne får lidt ekstra med hjem - og en masse oplevelser.

Tilmelding skal foretages via menupunktet "Tilmelding Event" på vores hjemmeside.
Ved at klikke på dette link, kan du læse mere om AquaCamp-konceptet.

Hold øje med vores hjemmeside, hvor der fra foråret løbende kommer nyt om AquaCamp.

Vi ses til sommer!